Yorick transformasi sepenuhnya
Champion ini menerima transformasi dari segi rupa dan ability
PBE | August 24, 2016 | By Aiman Sabri

Yorick Update

Kebolehanya

Passive: Shepherds of Souls

Yorick boleh mempunyai sebanyak 4 Mist Walker pada suatu masa. Mist Walker mereput jika bergerak jauh dari Yorik atau Maiden of the Mist. Sebuah batu nisan akan terhasil apabila minion, neutrals dan champion lawan mati berdekatan Yorick.

Q: Last Rites dan Awakening

Ability ini membuat serangan seterus Yorick akan mengenakan bonus damage dan mengembalikan sedeikit HP. Jika Last Rites membunuh sasaranya, ia akan menghasilkan batu nisan. Jika terdapat 3 batu nisan berdekatandan Last Rites adalah dalam cooldown, Yorick dapat menggunakan Awakening untuk menaikkan Mist Walkers daripada batu nisan tersebut

 

W: Dark Procession

Yorick Menyeru sebuah dinding mayat yang mengepunag kawasan sasaran untuk beberapa saat. Champion lawan boleh memecahkan dinding tersebut dengan serangan biasa beberapa kali.

 

E: Mourning Mist

Yorick melontarkan glob Mist yang mengenakan spell damage, sasaran juga akan menjadi slow dan akan mendapat tanda sasaran. Yorick dan Mist Walkers mendapat kelajuan bonus apabila mara ke kawasan yang ditandakan.

 

R: Eulogy of the Isles

Yorick menyeru Maiden of the Mist (pada level tinggi, dia akan membawa Mist Walkers bersamanya) The Maiden bergerak dan menyerang secara sendiri. Apabila Yorick menyerang sasaran Maiden yang sama, dia akan mendapat bonus damage berdasarkan HP maksimum musuh.

 

Post Berkaitan

Comments