Championship Riven!
Khas untuk "Orang Lama' League of Legends
Development | August 25, 2016 | By abang dots

championship-riven-banner

Wah Wah Wah!

Nampaknya Pabro (Production Manager LoL) telah mengeluarkan satu statement di mana dia memberi update tentang “Championship Riven” kerana Riven akan masuk PBE (Public Beta Testing) tak lama lagi.
(*PBE adalah tempat untuk RIOT test champion baru untuk mengelak bug dan juga apa2 masalah in-game. PBE adalah terbuka hanya kepada satu community yang kecil dan adalah satu langkah sebelum dibuka kepada khalayak ramai. Ini secara langsung dapat memberi orang ramai mengalami permainan yang sempurna dan kurang masalah.)

Worlds Merupakan suatu masa yang special pada setiap tahun, pada tahun ini, RIOT telah mengeluarkan skin Championship Zed! Maka terdapat sebanyak 5 champion yang mempunyai Championship skins seperti di bawahRiven Championship

Dengan itu, pihak RIOT telah berpendapat bahawa sudah tiba masanya untuk membawa kembali skin Championship Riven yang sudah lama tidak dapat dibeli. Namun begitu, dengan membawa semula Championship Riven, mereka berpendapat bahawa untuk mereka yang mempunyai Championship Riven Original , beberapa tambahan harus diberikan. Maksudnya ada extra benefit la! Antaranya adalah penambah baik texture dan juga art standards seperti di bawah.

New Riven 1

Bukan itu saja, mereka yang ada Original Championship Riven akan mendapat extra in-game tambahan iaitu sebuah Loading Screen banner khas untuk membezakan anda daripada yang lain!

New Riven 2

Selain itu terdapat satu versi vintage di mana Riven akan mendapat satu Mahkota dan added effect semasa menggunakan ulti nya “Blade of Exile“.

New Riven 3

New Riven 4

Sungguh dahsyat, dengan ini secara tidak langsung, jikalau anda menggunakan Riven, kita dapat membezakan antara Old School players dan juga budak baru. Inilah dia hadiah untuk mereka yang telah kian lama setia bermain LoL

 

 

Post Berkaitan

Comments