Rengar Dapat Suntikan Baru
Kandungan daripada champion Rengar dalam Assassin Update
Development | November 7, 2016 | By abang dots

rengar

Kemaskini Rengar sebagai sebahagian daripada Assassin Update Riot Musim 2017 mengubah sebahagian besar kebolehan dan tweak pada kedua-dua pasifnya. Dengan perubahan tersebut, The Pridestalker kini boleh memerhatikan mangsanya dari jarak lebih jauh tetapi ia akan menjadi kurang ganjaran untuk membunuh support squishy yang sama berulang kali.

Unseen Predator (Passive): Pasif pertama Rengar kekal hampir sama, membenarkannya untuk melompat ke dalam pertempuran dari berus, tetapi Ferocity kini mencapai pada maksimum empat stacks dan bukannya lima.

Bonetooth Necklace (Pasif): Trofi kini hanya diberikan untuk kill champion unik, dan memberikan peningkatan damage serangan yang kekal.

Savagery (Q): Selain daripada kesan serangan, Savagery kini merupakan serangan pemotongan dalam separuh bulatan di hadapan Rengar, yang diikuti oleh serangan menembusi di hadapan yang menjana satu stacks Ferocity. Jika digunakan dengan empat Ferocity, damage pada kedua-dua serangan bertambah.

Battle Roar (W): W Rengar masih mengenakan damage sihir tetapi kini turut menyembuhkannya separuh daripada damage yang diterima “dalam beberapa saat-saat terakhir.” Dengan empat stack Ferocity, Battle Roar menjadikan Rengar secara ringkas terbiasa kepada semua kawalan yang sedia ada dan juga yang masuk daripada orang ramai.

Thrill of the Hunt (R): Kebolehan Ultimate Rengar kini bertahan “jauh lebih lama” berbanding dulu tetapi hanya membolehkannya untuk melihat champion musuh yang terdekat (walaupun mereka sangat jauh). Perbezaan besar adalah kebolehan untuk melompat ke champion musuh yang didedahkan oleh Thrill of the Hunt, menjaminkan crit yang didapatkan.

Video penuh boleh didapati di sini:

Post Berkaitan

Comments