3 Elemental skins I’ll actually use
Even though Rito has given us 10 skins to play with there are 3 that really caught my eye.
Trending | November 24, 2016 | By Putih

Setelah 10 reasons why I’m hyped for Elementalist Lux“, (If you haven’t read it yet… support lah I took time to write that okay… hehe) Saya ingin pula bercerita mengenai skins yang saya pasti akan guna paling banyak. Ini merupakan pendapat saya mengenai element yang mempunyai paras rupa yang tercantik dan hebat.

Walaupun terdapat sebanyak 10 Element skins untuk dipilih, tolonglah realistik sedikit kerana paling banyak pon, korang akan guna sebanyak 3 je pon. Dan daripada semua element yang ada, ini merupakan 3 element pilihan saya!

 

#1. Magma Lux (Magma: Nature + Fire)

 

Cuba jujur pada diri sendiri, siapa tak suka perempuan yang lawa dan apatah lagi yang ‘hot’. Sebab itulah kita suka champion seperti Jinx yang juga mempunyai ciri-ciri sama dan Magma Lux dengan menggunakan abiliti-nya dapat membakar semua musuh yang dia akan menentang. Semua animasi, bunyi dan suara daripada model ini akan membuat anda semua leibh jatuh cinta padanya. 

Ciri-ciri personaliti-nya yang “fiery”

  • Raging (Panas baran)
  • Seething anger (Kemarahan terpendam)
  • Raw power (Kuasa yang tak tehingga)
  • Don’t piss her off (Jangan kasi dia panas)

Quotes: 
“There’s fire in my veins, but my heart is hard as stone.”
“The ground will boil and shake.”
“My fury will not be contained.”
“You shouldn’t have pushed me.”

Wow I wouldn’t want to be the guy who broke her heart. He’s probably been melted by now. Her anger “Ez-real.”

 

#2.  Storm Lux (Storm: Air + Fire)

 

Seterusnya adalah Storm Lux!. Sejujurnya sesbab saya suka skin ini adalah berdasarkan abiliti-nya. Their so flashy (pun intended). Abiliti yang paling menarik adalah ultimate-nya, pergh benda tuh nampak macam serangan pada level super saiya 3 yang bakal memusnahkan segala yang di depannya.  Tengok betul-betul, kau mungkin nampak serangan itu dari angkasa lepas kot brader #enemydeleted.

lux-stormr

Her personality is electrifying too! All the traits of our favorite kind of quirky super hero.

  • High energy (Tenaga Tinggi TNB)
  • Biting, a little sarcastic (Kurang ajar sikit)
  • Taunting (Suka mengejek)
  • Cocky (Berlagak sikit)

Quotes:
“I am the eye of the storm.”
“By the time you’ve heard the thunder, it’s too late.”
“Shocking!”
“Feel the electricity in the air.”

 

#3. Dark Lux (Dark: Water + Fire/Nature + Air)

 

Mungkin anda semua dapat tahu daripada pemilihan skinn yang ada sekarang, saya suka champion yang ada “bad side” dan mempunyai personaliti yang kuat serta nakal. Sememangnya jikalau ada seseorang yang mempunyai dark-side, sudah pastinya Dark Lux bagaikan membayangi yang lain. Seperti ahli sihir jahat dalam movie Marvel yang terbaru Doctor Strange, Dark Lux nampak macam dia sendiri mempunyai dark dimensionnya yang tersendiri. Dia mungkin Dr Strange punya musuh kuat, boleh gak nak tengok kan. Confirm Dr Strange kalah. hahaha

Tetapi walaupun Dark Lux mempunyai ciri-ciri sebagai seorang yang jahat, saya berpendapat dia lebih kepada seorang
anti-hero yang akan menakutkan musuhnya sama seperti Deadshot dari Suicide Squad.

Her personality:

  • Wicked (Keji)
  • Ominous (Menyenangkan)
  • Not “evil” ( Tidak “Jahat”)
  • Powerful (Kuat)

Quotes:
“Without the dark, you would never know the light.”
“I didn’t choose this form. This form chose me.” ~ I didn’t choose the dark life. The dark life chose me. Fuh gangsta.
“Relinquish your spark.”
“Fall in my shadow.”

I’m gonna use this skin whenever I feel the need to scare my opponents with a void beam of death and destruction. *Input evil laugh*

And so those are the 3 Elemental Lux skins I think are the best out of the 10. What do you think? Do you agree with my choice? Or do you feel there are other elements that are better? Comment below and let me know!

 

Post Berkaitan

Comments