DuniaLoL di SEGI College/Universiti
Campus Tournament semarakkan lagi semangat bermain League of Legends
TLC/Malaysia | November 27, 2016 | By abang dots

segi-1st-person-view


25/11/2016:

Nampaknya terdapat satu League of Legends Mini Tournament di SEGI College/Universiti.
Mereka yang berpeluang menyertai mini tournament ini adalah daripada SEGI College Damansara/Subang Jaya dan SEGI Universiti. Sebanyak 12 pasukan telah menyertai mini tournament ini dengan niat untuk dinobatkan sebagai juara SEGI dan mereka berperang berhabis-habisan.

fixture-for-tournament-segi

Overview Pertandingan.

Pertandingan itu diadakan di dua buah lokasi iaitu di bangunan SEGI Universiti dan juga di Blitz iaitu di cyber cafe berdekatan. Pada awalnya pertandingan dibuat di SEGI Universiti, tetapi setelah mendapati bahawa connection di lokasi itu menjadi tidak stabil oleh kerana hujan yang lebat, pihak penganjur iaitu Garena terpaksa mengalih ke cyber cafe berdekatan.

Perlawanan finals adalah di antara Kurai In Lane dan Daddy Jacob dan yang muncul juara merupakan Kurai In Lane. Prestasi mereka di sepanjang pertandingan begitu hebat sehingga di finals round juga, mereka menewaskan lawan dengan mata 2-0. Jikalau adanya para penonton yang melihat prestatsi mereka  sepanjang pertandingan itu, sudah pasti dapat agak pasukan Kurai In Lane akan menjadi juara.

segi-champion-1Pasukan Kurai In Lane

segi-champion-2Pasukan Daddy Jacob

Post Berkaitan

Comments