Pilihan Menyerah Kalah
League of Legends berkemungkinan menampilkan pilihan untuk para pemain menyerah kalah di awal permainan
Development | December 1, 2016 | By abang dots

lol-2

Berbulan yang lalu, Riot bercakap tentang potensi mewujudkan pilihan penyerahan lebih awal ke dalam permainan dan menyebabkan pereka champion, Andrei “Meddler” van Roon mengesahkan bahawa ciri ini masih sedang diusahakan.

Jika kelima-lima rakan sepasukan dalam satu pasukan bersetuju, akan ada potensi pilihan untuk menyerah pada 15 minit, dan bukannya 20 minit.

lol-1

Penyerahan sebulat suara (5/5) pada 15 minit adalah versi yang kita cari untuk diuji. Ia jatuh sebagai keutamaan berbanding dengan kerja-kerja klien dan pra-musim baru. Kita akan mendapatkan kembali kepadanya secepat mungkin. Mungkin akan dimulakan dengan ujian di satu kawasan sahaja, kemudian menilai sama ada ia berfungsi seperti yang sepatutnya atau tidak dan sama ada kita perlu melancarkannya keluar lebih luas. – Meddler

sad-mummy

Ciri ini mampu menjadi sesuatu yang cukup membantu, terutama apabila ia datang kepada permainan yang mundur pada peringkat awal. Walau bagaimanapun, beberapa pemain bimbang tentang kemungkinan didera. Sebagai contoh, jika seorang premade empat tidak lagi mahu bermain, ia boleh memberi tekanan kepada pemain akhir ke dalam penyerahan awal dengan menjadi perosak, walaupun itu bukan sesuatu yang sangat berbeza daripada apa yang boleh berlaku sekarang dengan sistem 20 minit.

teambuilder-wallpaper

Tiada maklumat lain tentang bagaimana ia akan dijalankan sehingga penyerahan awal muncul di kawasan-kawasan tertentu, tetapi sehingga kini mereka mengemas kini sesuatu yang besar, dan kita boleh menjangkakan untuk melihatnya lebih awal.

Post Berkaitan

Comments