Season 7 Super Bundles!
Uish banyak sangat pilihan!
Trending | December 16, 2016 | By abang dots

Baru-baru ini, we are shocked by a sudden sale of soo many skins at once. Apatah lagi dengan jumlah skin yang kita sebagai pemain akan dapat dengan pembelian satu bundle atau package. Para pemain juga diberi banyak pilihan dengan jumlah skin yang mereka akan dapat, para pemain dapat menikamati sebanyak 70% discount! Malangya, sale ini akan berakhir pada 18 December 2016! Adakah kamu semua ketahui apakah skin yang terdapat dalam bundle yang diberikan? (Confirm taktahu, saya sendiri pon tahu 2 hari lepas)

Apakah Skin Set/Bundle yang anda akan dapat?

Position Bundle
1) Top Starter Bundle
2) Mid Starter Bundle
3) Jungle Starter Bundle
4) ADC Starter Bundle
5) Support Starter Bundle

Style Bundle 
6) Siege & Poke Bundle
7) Disrupt & Tank Bundle
8) Style & Outplay Bundle
9) Pick & Assassinate Bundle
10) Stack & Scale Bundle
11) Zone & Control Bundle
12) Tilt or Feed Bundle

 

Pilihan AbangDots Tersendiri:

Sekarang ni, ada banyak sangat pilihan sampai kita sendiri tak tahu mana nak tengok. Kes ni seumpama ” kita keluar dengan kawan-kawan ramai, lepastu ajak gi makan, haaaa time tuh, semua taktahu nak makan mana, bila ditanya, eh ikut la, ikut kau la, aku tak kisah,” ini la masalah orang kita, bila diberi banyak pilihan, semua pening tak tahu nak apa. Maka oleh kerana itu, saya telahpun membuat pilihan buat skin bundle yang saya pasti akan beli!

 

Number 1

poke-skin-bundle

Sudah pastinya saya akan mengambil Siege & Poke Bundle terdahulu! WHY? Sebab utamanya adalah kerana saya suka bermain siege & poke champions. Cara permainan saya sendiri adalah sangat sesuai dengan champion Poke & Siege. Jika dilihat apakah skin dalam bundle ini yang membuat pembelian ini menjadi berbaloi.

Yang pertama adalah, sudah pastinya adalah kerana Full Metal Jayce. Champion tersebut merupakan di antara champion kegemaran saya dan merupakan skin yang sangat cantik untuk ditonton serta guna semasa dalam game. Jayce kelihatan seperti seorang robot ala-ala Full Metal Alchemist (Fuyooo awesome right!)

Yang kedua pula, adalah Arcade Ezreal. Siapa tak suka Ezreal bukan? Walaupun skin yang berada dalam bundle ini bukan Pulsefire Ezreal, bagi pendapat saya, Arcade Ezreal merupakan skin kedua tercantik buat champion tersebut. Apatah lagi dengan custom sound effeknya yang menarik lagi cantik. Bunyi macam game-game old school lama masa sekolah rendah dulu. (Hahahahh)

Sebab terakhir pula adalah atas sebab skin Master Ziggs. Jikalau anda lihat sebelum ini, saya telah banyak kali menyatakan bahawa Ziggs merupakan di antara champion kegemaran saya. His abilities are awesome, his charachter is cool and fun and ya, the most important thing is because he is a champion which spams alot, thus you can see more of your skin abilities too right. (Value for money)

 

Number 2style-outplay-bundle

Sejujurnya saya hampir pilih Style & Outplay bundle di tangga pertama. Mengapa? Don’t you think the skins here are cooler? I for one believe here alone, I think the skins for all the champions here are the best compared to all other bundles. Though I don’t play the champions often, who on their right minds wouldn’t want the skins here right!

First of all, lets look at Blood Moon Yasuo! Ok minus the fact that Yasuo is the coolest champion in League of Legends (a freakin SAMURAI!) I still believe that the Blood Moon Yasuo skin is better than the Project Yasuo. Yea I know alot of you disagree but i personally think so. (Buek!)

Secondly, my second fav skin here, sudah pastinya Dragon Fist Lee Sin (Hahahah) WHY? Satu perkataan je saya bagi, GANGSTER! Lee Sin dalam skin ni, nampak sungguh gangster dan stylo. Mana taknya, he has a freakin dragon on his back shirt. Not only does he look like Bruce Lee, Jackie Chan and all, he legits looks scary in the game and if you’re not careful, he’ll probably give you a flying kick to the face.

 

Conclusion/Kesimpulan:

Look, these are all just my opinions ok. Yea I understand that of course some of you don’t agree with what I am saying but this is due to a difference and play style. I choose champions in League, not because of just about the winning factor and playstyle. Saya sendiri sejujurnya akan memilih champion untuk dimain kalau saya rasa dia nampak stylo/kuat/ganster. Mungkin ini meruapakan satu keterangan yang kurang jelas, tapi bagi mana yang paham tuh, dia akan paham. ” Apa gunanya menang kalau gaya kemenangan tuh tak menarik, ahahah ini termasuklah skin yang anda pakai!”

Post Berkaitan

Comments