Warwick kini kembali ke dalam Meta!
Warwick kini betul-betul
Development | January 11, 2017 | By abang dots

warwick-reworked-image

Kini sudah pasti anda semua telah mengetahui bahawa ura-ura yang menyatakan Warwick reworked bakal melanda.Kini nampaknya ia bukan sekdar ura-ura lagi kerana kesemua skill Warwick telahpun dikeluarkan dan kini anda boleh menyaksikannya sendiri!

Reworked Fire Fang Skingiphy-1

Reworked Tundra Skingiphy-2

 

Saksikan Abiliti Baru Warwick 

Warwick Passive
-Eternal Thirst-

Setiap serangan asas Warwick akan memberi  bonus magic damae dan jikalau HP-nya berada di kurang daripada setengah, dia akan mendapat bonus yang sama sebagai heal.

Abiliti Q
-Jaws of the Beast-

Warwick akan melompat ke hadapan dan menggigit musuhnya dan mendapat heal buat sedikit buat dirinya bergantung kepada damage yang dibuat. Jikalau Warwick ters menekan Q, dia akan secara tidak langsung melompat ke belakang musuh.

Abiliti W
-Blood Hunt-

Passive: Abiliti akan menyebabkan champion musuh yang mempunyai HP kurang daripada setengah akan meninggalkan aliran darah. Ini akan menyebabkan Warwick mendapat bonus kelajuan serangan serta bonus pergerakan (out-of-combat) terhadap mereka. Bonus ini menjadi 3X jikalau terdapat champion yang mempunyai HP yang sangat rendah.

Aktif: Apabila diaktifkan, kesemua champion akan meninggalkan aliran darah tanpa mengambil faktor HP mereka dan champion yang terdekat akan menjadi Blood Hunter. Blood Hunt’s aktif cooldiwn menjadi lebih pantas apabila tiada champion yang sedang diburu.

Abiliti E
– Primal Howl-

Warwick kan menerima damage serangan yang direndahkan buat sementara waktu. Apabila diaktifkan semula, Warwick akan memberi effek “fear” kepada champion musuh berdekatan dan akan membuat mereka lari daripadanya.

Abiliti R
-Infinite Duress-

Abiliti akan menyebabkan Warwick melompat ke arah champion sasaran tetapi boleh dihentikan jikalau dihalang dengan body block. Apabila melompat ke arah seseorang champion, dia akan memberi damage apabila mendarat serta memberi on-hit effects buat seketika waktu. Warwick juga adalah kebal daripada crowd control semasa melompat ke arah musuh.

SplashArt Terbaru Warwick!

bigbad-warwick

warwick-grey

tundra-warwick

warwick-feral

firefang-warwick

marauder-warwick

hyena-warwick

urf-warwick

Post Berkaitan

Comments