Kemunculan Blood Moon Diana!
League of Legends Champion Diana!
Analisis | January 31, 2017 | By abang dots

Blood Moon Diana

Koleksi Blood Moon bertambah “Cool” dengan kehadiran Blood Moon Diana

Diana_Splash_11

Blood Moon Diana  pastinya merupakan  skin yang paling dinanti-nantikan oleh semua  pada patch 7.3.  Semua sudah tidak sabar menunggu kehadiarannya .  Ia merupakan hasil “ Fan art” oleh “Xtacy33” sejak pada tahun 2015 lagi…!!!! Selain itu ada khabar angin mengatakan skin Blood Moon Diana bakal menjadi legendary skin oleh kerana effect skillnya yang sangat “cool” dan menarik!!!  Ape-ape pun kita nantikan sahaja pengumuman dari RIOT!!

 

Dengan adanya Blood Moon Diana. Diana akan kembali kepada meta kerana skill-skillnya yang memberikan impak yang besar kedalam patch assassin pada kali ini.  Mungkinkah Diana akan menjadi assassin. Berbalik kepada  tajuk, Blood Moon Diana merupakan skin yang amat sesuai buat Blood Moon festival , kerana kuasa Diana yang berpaksikan kepada cahaya bulan.  Spalash artnya pun telah menarik minat semua orang untuk memiliki skin ini

 

dianapassive

Passive Diana memberi impak damage yang amat tinggi mahupun di lane atau pon di dalam “teamfight”

Dimana “cleaving attack”nya yang mempunyai ap ratio yang tinggi.

 

dianaq2

Crescent Strike yang berwarana merah seperti darah memberikan effect yg sangat hebat. Jadi apabila anda berhadapan dengan Diana pastikan anda tidak terkene serangan crescent strikenya kerana ia boleh membawa maut.

 

dianawhit

Pale cascade yang memberikan effect blood moon yang sangat cantik dimana “orb” nya yang sangat “awesome” serta shield blood moon yang berwarna merah yang sangat-sangat lah Cool dan memberikan nilai tambah kepada skin ini.

 

dianae

Moonfall, plak memberikan effect kepada kawasan”area of effect” dimana kita dapat melihat icon atau simbol blood moon di tanah, simbol ini dapat juga dilihat pada skin blood moon yang lain juga. Cool right!!

 

dianar2

Lunar Rush menukarkan Diana kepada  kepada bloodmoon demon dan melompat ke arah musuhnya. Effect blood moon Diana sangat cool bagi saya terutamanya ultinya yang cool..!!!!!!!!!!!  I will definitely buy this skin!!

 

BloodMoon Diana

 

Post Berkaitan

Comments